Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Malware Hunter Pro – Licenta Gratis 1 An

Deal Score0
$ 0.00 $ 24,97
Deal Score0
$ 0.00 $ 24,97

Malware Hunter de la Galarysoft este o soluție de securitate foarte eficienta pentru sistemele de operare Windows, care nu furnizează doar securitate împotriva amenințărilor malware, software-ul îmbunătățește de asemenea, performanța computerului prin curățarea de gunoi adunat in urma dezinstalarii programelor sau a navigarii pe internet.

Galarysoft ofera Malware Hunter Pro pentru $ 24,97 de licență dar, acum multumita acestei promotii il puteti avea gratuit. Pentru asta trebuie sa vizitam pagina promotionala, si urmam indicatiile dupa cum urmeaza:

Completam cu adresa de email, completam ReCaptcha (bifam patrațelul “I’m not a robot”), apoi click pe butonul  “Get My Key Now”.

Malware Hunter Pro 1-year license giveaway

In scurt timp va sosi un email de la Glarysoft, click pe link-ul din email pentru a crea un cont, apoi autentificati-va (myaccount.glarysoft.com), veti observa ca aveti licenta in cont ( click pe ‘1’)

Malware Hunter este un multi-software,  o combinație intre antivirus și sistem tuneup. Programul are o interfață destul de frumoasa si simplă, din fereastra principală puteți avea acces la toate cele trei module: Scanare viruși, Speed-up și curățare.

Modulul Virus Scan va ajuta să eliminați amenințările din sistemul dvs., ofera 3 tipuri de scanări (rapidă, completă și scanare personalizată). În mod normal, modulul de scanare utilizează motorul de scanare Glarysoft in cloud dar puteți activa si motorul de scanare Avira AntiVir pe care acesta il are incorporat.

3 Comments
 1. Expirat dimineata la ora 8

 2. Ce știți despre el?
  Intră în conflict cu alt anitivirus ?

 3. Galarysoft creaza programe bune

  Leave a reply

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Descarca Legal - 100% Gratis
  Register New Account
  Reset Password