iObit Uninstaller 8 PRO Licenta Gratis

Deal Score0
Deal Score0

IObit Uninstaller este un utilitar de sistem eficient, care oferă o modalitate rapidă de a dezinstala aplicațiile Windows, barele de instrumente ale browserului, pachetele bundle și plug-in-uri. Dispune de o funcție de scanare puternică și de un instrument de forțat dezinstalarea, care ajută la eliminarea ușoară și completă a aplicațiilor incapabile și a resturilor inutile, pentru a elibera spațiu suplimentar pe disc.[ads4]

Îndepărtează pluginurile malware de browser, barele de instrumente și programele injectate pentru a vă oferi o experiență de navigare online sigură și fără probleme. Cu tehnologia de vârf și o baza de date extinsă, IObit Uninstaller vă poate ajuta să dezinstalați aplicațiile complet și în siguranță.

De asemenea, acesta vine cu instrumente utile care pot monitoriza plug-in-urile malware de browser în timp real. Aceasta asigură o viteză mai rapidă de navigare și un mediu online mai sigur. IObit Uninstaller poate, de asemenea, să dezinstaleze aplicațiile Windows 10 implicite.

Pagina promotionala se gaseste la capatul acestui link, promotie valabila 24 de ore!

[ads2]

Pentru iObit Uninstaller 7 PRO cu licenta gratis trebuie sa vizitam aceasta pagina promotionala, navigam in josul paginii si completam micul formular cu numele si adresa de email.

5 Comments
 1. ok. 300 de zile. Multam.

 2. Licenta pentru 50 de zile..

  Leave a reply

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Descarca Legal - 100% Gratis
  Register New Account
  Name (necesar)
  Prenume
  Gen
  Data nasterii
  Reset Password
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0