Securitate

IObit Malware Fighter Pro 7 Versiune Full cu Cod de Activare Gratis

IObit Malware Fighter Pro este un utilitar avansat de ștergere malware si spyware, care detectează și elimină cele mai profunde infectii cu malware complexe cum ar fi spyware, adware, troieni, keyloggers, bots, viermi, etc., într-un mod rapid și eficient.

IObit Malware Fighter Pro protejează PC-ul în timp real si este compatibil cu toate produsele antivirus, asigurand PC-ului o securitate de top.
Detine o interfata usor de manipulat, fara setari avansate si complicate, in plus este selectabila si limba romana.

Pentru IObit Malware Fighter Pro 7 cu licenta gratis vizitam pagina promotionala.

IObit Malware Fighter este disponibil in doua versiuni, una gratuita si una pro, aici puteti vedea diferentele dintre cele doua versiuni, ce ofera in plus IObit Malware Fighter Pro fata de IObit Malware Fighter Free: http://www.iobit.com/update/imf/index.php?ref=imf-dl-promo

Notă: în timpul instalării, programul poate oferi pentru instalare componente adware suplimentare care nu au legătură cu funcționalitatea de bază. Dacă acest lucru nu se potrivesc cu cerintele dvs. debifati acolo unde vi se solicită.

După instalare, faceți clic pe “Activate Now” butonul din dreapta jos apoi faceți clic pe “Enter License”, folositi comanda “Copy” si “Paste” pentru a introduce codul de licenta.

Notă: NU introduceți manual codul de licență. Va rugam sa folositi “Copy” si “Paste” pentru a introduce informațiile de licență.

Tags

4 Comments

  1. Pt. ce perioada este licenta?
    Am vazut ca ofera protectie in timp real cea ce e bine.
    Cat o fii de eficient?,nu am gasit nimic la acest aspect si nici nu am aflat ce motoare de cautare are .
    Folosesc iobitUninstaler si sunt foarte multumit.

    1. Eu am instalat aplicatia doar asa de curiozitate si la licenta imi arata perioada care o arata si in poza, pana 14 – 08-1015, cat despre eficienta lui nici eu nu am gasit mare lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close