Instrumente de SistemSecuritate

IObit Advanced SystemCare Pro 12 Licenta GRATUITA

IObit Advanced SystemCare Pro cu serial gratuit. Programul in mod normal costa $23.98 dar, multumita acestei promotii il puteti descarca GRATUIT.

Advanced SystemCare PRO este un utilitar avansat destinat intretinerii si optimizarii calculatorului, detinand un set de instrumente avansate, capabile sa mareasca performanta PC-ului, facandu-l sa ruleze ca la inceput.
Programul ofera un serviciu de ingrijire completa, care indeparteaza, stimuleaza, curata, rezolva problemele comune, pentru a duce la un rulaj optim, orice sistem.
Advanced SystemCare PRO curata fișiere junk, malware, defragmenteaza si optimizeaza registru si hardul, repara vulnerabilitatile, scurtaturile, protejeaza securitatea si accelereaza internetul, in plus dezinstaleaza orice program si urme lasate de el in PC, cu noul IObit Uninstaller.
Advanced SystemCare PRO mai incorporeaza cateva aplicatii utile, precum: Driver Booster, cu ajutorul caruia mentineti actualizati driverii din sistem si Malware Fighter, care detectează și elimină cele mai profunde infectii cu malware.
Puteti alege intre o interfata avansata sau una mai simplista, depinde de cunostintele fiecaruia, se poate instala in limba Romana.

Iobit Advanced SystemCare 12 Pro cu licenta gratis :

Pagina promotionala o gasim accesand acest link, promotia este valabila pana la data de 23 .06 .2019.

Tags

11 Comments

  1. Nu am observat nicaieri pentru ce perioada ai acest soft inregistrat? (6 luni sau 1 an…)
    Apoi sfatul meu este sa nu va aruncati prea tare cei care aveti calculatoare mai slabe si chiar ceilalti sa nu curete niciodata registrii fiindca o sa obtina exact efectul opus celui dorit, distrugeti sistemul!!!
    Am folosit multe astfel de programe de-a lungul timpului si practica m-a invatat ca este mult mai bine fara insa asta-i opinia mea deci fiecare este liber sa experimenteze…

    1. Salut, Zorro!
      Licenta este pentru 177 de zile. Cat despre eficienta acestui program, intotdeuna este bine sa se creeze un punct de restabilire sistem inainte de a folosi Advanced SystemCare Pro sau alt program asemanator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close