Instrumente de SistemSecuritate

IObit Advanced SystemCare Pro 12 Licenta GRATUITA

IObit Advanced SystemCare Pro cu serial gratuit. Programul in mod normal costa $23.98 dar, multumita acestei promotii il puteti descarca GRATUIT.

Advanced SystemCare PRO este un utilitar avansat destinat intretinerii si optimizarii calculatorului, detinand un set de instrumente avansate, capabile sa mareasca performanta PC-ului, facandu-l sa ruleze ca la inceput.
Programul ofera un serviciu de ingrijire completa, care indeparteaza, stimuleaza, curata, rezolva problemele comune, pentru a duce la un rulaj optim, orice sistem.
Advanced SystemCare PRO curata fișiere junk, malware, defragmenteaza si optimizeaza registru si hardul, repara vulnerabilitatile, scurtaturile, protejeaza securitatea si accelereaza internetul, in plus dezinstaleaza orice program si urme lasate de el in PC, cu noul IObit Uninstaller.
Advanced SystemCare PRO mai incorporeaza cateva aplicatii utile, precum: Driver Booster, cu ajutorul caruia mentineti actualizati driverii din sistem si Malware Fighter, care detectează și elimină cele mai profunde infectii cu malware.
Puteti alege intre o interfata avansata sau una mai simplista, depinde de cunostintele fiecaruia, se poate instala in limba Romana.

Iobit Advanced SystemCare 12 Pro cu licenta gratis :

Descarca IObit Advanced SystemCare 12 Pro accesand acest link: advanced-systemcare-setup.exe

si activati-l cu acest serial: 7BC09-96375-90E61-0A054

Licenta este oferita de techradar, articolul sursa poate fi gasit aici.

A se activa inainte de 17 februarie 2019!

Tags

9 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close