Filter Forge 4 – Licenta Gratis (Photoshop plugin)

Filter Forge este doar un plug-in Photoshop, un pachet de filtre care generează texturi, creaza efecte vizuale, proceseaza imagini.

Filter Forge, un mediu bazat pe nod vizual care permite utilizatorilor sa construiasca filtre personalizate. Filtrele sunt asamblate prin conectarea componentelor într-o rețea. Componentele include operațiuni familiare, cum ar fi degradeuri, ajustări de culoare, distorsiuni, amestecare, dar și mai puțin familiare..Pentru utilizatorii finali, structurile interne de filtrare sunt ascunse în spatele unui simplu set de controale filtru, astfel încât oricine poate beneficia de filtre fără a ști ce este în interior.

Promotia se desfasoara pentru o perioada limitata de timp pe site-ul GOTD, pagina promotionala o gasim accesand acest link.

, alternativ puteti descarca plugin-ul direct accesad acest link.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Ashampoo Home Designer Pro 3 – Licenta / Serial Gratis

Ashampoo Home Designer Pro 3 – Licenta / Serial Gratis Ashampoo Home Designer Pro 3 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *