Memorii USB, CD-uri și DVD-uri sunt o metodă buna de stocare pentru backup aplicații și fișiere software, sau transferul de date de la un PC la altul. Cu toate acestea, programe cum ar fi EASEUS Todo PCTrans simplifică acest proces, prin mutarea în mod direct a informațiilor între calculatoare prin LAN făcând sa fie doar o chestiune de click-uri.[ads4]

Cu acest program, de asemenea se pot migra instrumente importante și fișiere de la un sistem de operare mai vechi la unul mai nou, un mod ideal pentru utilizatorii care nu doresc să treacă prin probleme de a instala manual fiecare program important. Acesta funcționează de la sistemele de operare Windows XP în sus, indiferent dacă acestea sunt sau 32- 64 de biți.

Ediția de încercare nu are o dată de expirare. Cu toate acestea, utilizatorii pot transfera până la două aplicații. Această limitare poate fi ridicată pentru a putea transfera aplicațiile nelimitate prin achiziționarea pachetul complet pentru $ 39.95 / 32.44 €, sau puteti beneficia de licenta gratis prezentata in promoția de la sfârșitul articolului.[ads1]

Întreaga operațiune de instalare este rapidă și simplă, deoarece nu există opțiuni necunoscute pentru configurare. În ceea ce privește interfața, PCTrans are o interfata intuitiva, si este nevoie doar de câțiva pași pentru a efectua transferuri de date. 

EaseUS Todo PCTrans Pro Versiune: 9.8:

[ads3]

Pentru a beneficia de licenta gratuită EaseUS TodoPCTrans Pro, trebuie sa vizitați pagina promoțională, doar apasati butonul ”Get Free License”.

 

 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

©2019 MOCASOFT / Descarca legal - 100% gratis

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele
sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account