EaseUS Partition Master Professional

SaveSavedRemoved 0
RON 00.00 RON 184,95
RON 00.00 RON 184,95

EaseUS Partition Master Professional este cel mai popular software pentru administrarea partițiilor pe disc pentru Windows, care poate redimensiona cu ușurință, crea, muta, îmbina, șterge, formata, împărți, ascunde, explora și chiar verifica partițiile pe disc pentru a maximiza performanța PC-ului.

Software-ul are o interfață intuitivă, care face procesul de gestionare a partițiilor de disc simplu și ușor de înțeles pentru utilizatori de toate nivelurile de experiență. Utilizatorii pot crea, redimensiona și șterge partiții de disc într-un mod sigur și rapid, cu opțiunea de a ajusta dimensiunile acestora în funcție de nevoile lor.

De asemenea, EaseUS Partition Master Professional oferă utilizatorilor posibilitatea de a efectua operațiuni avansate, cum ar fi conversia între sistemele de fișiere NTFS și FAT32, sau crearea de partiții ascunse și criptate pentru a proteja datele lor sensibile.

În plus, software-ul oferă suport pentru gestionarea partițiilor de disc de pe dispozitive de stocare extern, cum ar fi USB-uri și carduri SD, precum și pentru partițiile de disc de pe servere și PC-uri de birou.

În general, EaseUS Partition Master Professional este un instrument puternic și ușor de utilizat pentru gestionarea partițiilor de disc, care oferă o gamă largă de caracteristici și opțiuni pentru utilizatorii de toate nivelurile de experiență.

1

EaseUS Partition Master Professional Gratuit

Detalii promotie
 • Nume produs: EaseUS Partition Master Professional
 • Pagina oficiala: https://www.easeus.com/
 • Pagina promotionala: link
 • Valabilitate licenta: 1-an
 • Descarca: epm_15.0.exe
 • Sistem de operare: Windows 11/10/8/8.1/7/Vista, Windows XP

Apasă aici!

Cod de licență: 2KUN6-E1VXZ-2R4G4-KW7Y6-QZSPQ

Condițiile promoției:
 • Fără suport tehnic gratuit.
 • Fără actualizări gratuite.
 • Nu-l reinstalați! (veti pierde licența)
 • Promoție disponibilă pentru o perioadă limitată de timp.
2

Cum putem obține EaseUS Partition Master Professional Gratuit?

Instrucțiuni

Pentru a obține o licență gratuită pentru EaseUS Partition Master Professional trebuie sa urmați pașii:

Accesați pagina promoțională(verificați secțiunea de oferte de mai sus), apoi faceți clic pe butonul „Version 15.0 gratis erhalten” pentru a obține codul gratuit.
Instalați programul pe computer, apoi lansați-l și inserați codul de licență EaseUS Partition Master Professional pentru a activa:

EaseUS Partition Master Professional Licentă Gratis
3

Printre caracteristicile-cheie ale EaseUS Partition Master Professional se numără:

 1. Gestionare ușoară a partițiilor de disc: programul oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat, care permite utilizatorilor să împartă, să redimensioneze, să mute și să copieze partiții de disc fără a pierde datele stocate pe acestea.
 2. Redimensionarea și mutarea partițiilor de disc: Utilizatorii pot redimensiona și muta partițiile de disc într-un mod sigur și rapid, cu opțiunea de a ajusta dimensiunile acestora în funcție de nevoile lor.
 3. Conversia între sistemele de fișiere NTFS și FAT32: EaseUS Partition Master Professional permite utilizatorilor să convertească partițiile de disc între sistemele de fișiere NTFS și FAT32, fără a pierde datele stocate pe acestea.
 4. Crearea de partiții ascunse și criptate: Utilizatorii pot crea partiții de disc ascunse și criptate pentru a proteja datele lor sensibile.
 5. Suport pentru gestionarea partițiilor de disc de pe dispozitive de stocare extern: EaseUS Partition Master Professional oferă suport pentru gestionarea partițiilor de disc de pe dispozitive de stocare extern, cum ar fi USB-uri și carduri SD.
 6. Suport pentru gestionarea partițiilor de disc de pe servere și PC-uri de birou: Software-ul oferă suport pentru gestionarea partițiilor de disc de pe servere și PC-uri de birou, permitând utilizatorilor să administreze partițiile de disc de pe mai multe dispozitive.
 7. Funcții avansate: EaseUS Partition Master Professional oferă o serie de funcții avansate, cum ar fi clonarea de disc, recuperarea datelor și gestionarea spațiului liber de pe disc.
4

Evaluările editorului și ale utilizatorilor

Adaugă evaluare
8.2Expert Score
8.2 / 10

În general, EaseUS Partition Master Professional este un instrument puternic și versatil pentru gestionarea partițiilor de disc, care oferă o gamă largă de caracteristici și opțiuni pentru utilizatorii de toate nivelurile de experiență.

Funcționalitate
8.1
Interfață
8.9
Utilizabilitate
7.6
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0