DVDFab Blu-ray Ripper Licență Gratis

DVDFab Blu-ray Ripper Licență Gratis 1 An

DVDFab Blu-ray Ripper este primul software full-featured Blu-ray ripper care poate citi tot felul de discuri Blu-ray / ISO / foldere, le poate converti în orice format audio de tip mainstream, formate video 2D & 3D sau în dispozitive de Susținere a redării video.

Pentru a beneficia de licenta gratis 1 an pentru DVDFab Blu-ray Ripper, trebuie sa vizitam pagina promotionala, completam campul mentionat cu adresa de email si apasati butonul ”Submit”

Un email va sosi in cel mai scurt timp cu datele pentru inregistrarea programului plus link-ul de download (verificati si folderul spam).

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

DVDFab Video Converter – Licenta Gratis

DVDFab Video Converter este un program conceput pentru a vă ajuta să transformați fișierele video …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *