CryptBox Full cu Licență Gratuită

8.3/10 (Expert Score)
Product is rated as #8 in category Criptare

CryptBox 2023 este o aplicație software specializată în criptare și protejarea datelor sensibile. Aceasta oferă utilizatorilor un mediu securizat pentru stocarea și transferul de informații confidențiale.

Prin intermediul CryptBox 2023, utilizatorii pot crea conturi de utilizator protejate prin parolă sau autentificare prin biometrie, cum ar fi amprenta digitală sau recunoașterea facială. Aceste conturi pot fi utilizate pentru a stoca fișiere, fotografii, documente sau alte tipuri de informații sensibile.

CryptBox 2023

În plus, CryptBox 2023 utilizează cele mai noi tehnologii de criptare pentru a asigura o protecție maximă a datelor utilizatorilor. Această aplicație utilizează algoritmi puternici de criptare și decriptare pentru a proteja informațiile împotriva accesului neautorizat. De asemenea, oferă opțiuni pentru criptarea individuală a fișierelor sau folderelor specifice.

CryptBox 2023 poate fi utilizat atât în medii personale, cât și profesionale. Aceasta poate fi utilizată de către indivizi, companii și organizații care doresc să-și protejeze informațiile sensibile și să își asigure confidențialitatea. CryptBox 2023 este o soluție de încredere pentru orice persoană sau organizație care dorește să își protejeze informațiile sensibile de atacurile cibernetice și accesul neautorizat.

1

CryptBox Giveaway

Detalii giveaway
 • Denumire produs: CryptBox 2023
 • Pagina oficială: https://www.abelssoft.de
 • Pagina promotională: N / A
 • Valabilitate licență: pe viață
 • Sistem de operare: Windows

Apasă aici!

Descarcă: CryptBox_2023_11.04_Giveaway.exe (mediafire)

Condițiile promoției:

Fără actualizări gratuite
Licență gratuită pe viață
Fără suport tehnic gratuit
Doar utilizare necomercială
2

Cum putem obține CryptBox 2023 Gratuit?

Instrucțiuni

Linkul de descărcare pentru giveaway este dat mai sus. Instalați Abelssoft CryptBox pe computer. Vă rugăm să introduceți numele și adresa de e-mail pentru a vă înregistra gratuit pentru versiunea completă.

CryptBox Full cu Licență Gratuită
CryptBox Giveaway
3

Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale CryptBox 2023:

Caracterisrtici cheie
 • Criptare puternică: CryptBox 2023 utilizează cele mai noi tehnologii de criptare, cum ar fi criptarea AES-256, pentru a proteja datele utilizatorilor împotriva accesului neautorizat.
 • Autentificare securizată: Utilizatorii pot utiliza autentificare prin parolă sau biometrie, cum ar fi amprenta digitală sau recunoașterea facială, pentru a proteja conturile de utilizator.
 • Protecție la nivel de fișier: CryptBox 2023 oferă opțiuni pentru criptarea individuală a fișierelor sau folderelor specifice, astfel încât utilizatorii să poată selecta și proteja informațiile importante.
 • Suport multi-platformă: CryptBox 2023 este disponibil pentru utilizare pe o varietate de platforme, inclusiv Windows, Mac OS, Android și iOS, ceea ce face ca transferul și stocarea datelor să fie ușor și convenabil.
 • Interfață intuitivă: Interfața utilizator este simplă și intuitivă, astfel încât utilizatorii să poată utiliza aplicația fără probleme și să își protejeze informațiile cu ușurință.
 • Integrare cu serviciile de stocare cloud: CryptBox 2023 poate fi integrat cu servicii populare de stocare cloud, cum ar fi Dropbox, Google Drive sau OneDrive, astfel încât utilizatorii să poată stoca informațiile protejate în cloud și să le acceseze de pe orice dispozitiv.
Detalii tehnice:
Dezvoltat de:abelssoft
Dimensiune fisier:8,67 mb.
Spațiul ocupat după instalare:3,46 mb
Tip configurare:Offline installer
Categorie:Criptare
Sistem de operare:Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7
4

Evaluările editorului și ale utilizatorilor

Adaugă evaluare
8.3Expert Score
Awesome

CryptBox 2023 este o soluție de încredere pentru orice persoană sau organizație care dorește să-și protejeze informațiile sensibile de atacurile cibernetice și accesul neautorizat.

Funcționalitate
7.8
Interfață
8.9
Utilizabilitate
8.3
CryptBox Full cu Licență Gratuită
CryptBox Full cu Licență Gratuită
RON 00,00 RON 147,1

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0