Brotherhood of Violence Ⅱ – Joc Gratuit Android

Brotherhood of Violence Ⅱ – Joc Gratuit Android

Brotherhood of Violence 2 – vă pune la încercare abilitățile de luptător cu o grafică 3D uluitoare, mai multe discipline de luptă și mai mult de 400 de luptători în continuă evoluție care învață prin inteligența artificială. Luptați pe drum, prin 30 de medii diferite pentru a învinge punks, ninja, Yakuza … Fii atent la Big Boss. El este la fiecare capat de drum și abilitățile sale sunt de ne-egalat! 

Jocul costa in mod normal 14.99 lei, insa pentru o perioada limitata de timp il putem instala gratuit. Vizitati pagina promotionala, sau lansati aplicatia Magazin Play de pe dispozitivul cu Android si faceti cautare dupa termenul ”Brotherhood of Violence Ⅱ ”.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

4×4 Safari Pro Gratis

4×4 Safari Pro Gratis 4×4 Safari Pro – Un minunat joc de aventura pentru Android …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *