Avast Pro Antivirus 2015 – Licenta Gratis pentru 1 an

Avast Pro Antivirus 2015 – Licenta Gratis pentru 1 an

Descarca Avast Pro Antivirus 2015 cu licenta gratis 1 an, Chiar daca nu ati auzit inca de avast! antivirus,  suntem cel mai de incredere antivirus din lume, protejand activ peste 220 de milioane de PC-uri, Servere, MAC-uri si device-uri cu Android. Am ajuns in acest punct deoarece oferim protectie antivirus de mai mult de 25 ani, in peste 40 de limbi pe fiecare continent locuit din lume.

Antivirus inteligent, anti-spyware si anti-malware

Nu doar marketing! Antivirusul nostru bazat pe motorul DynaGen trimite in timp real sute de actualizari zilnic catre PC-ul dumneavoastra pentru a depista virusii si programele malware mai rapid. Deciziile lui sunt bazate pe algoritmi de inteligenta artificiala care analizeaza fisierele suspicioase.

Executa programele suspicioase intr-un mediu protejat

Nu sunteti sigur daca programul proaspat descarcat de pe internet este sigur? Nici o problema, il puteti executa in Sandbox, un mediu virtual unde pot rula si cei mai periculosi virusi. Dar mai mult ca sigur ca veti afla deja daca fisierul este sigur cu tehnologia noastra FileRep.

S-a spart? Il reparam imediat!

Daca totusi aveti o problema cu calculatorul si un program malware blocheaza accesul la avast! puteti salva un o imagine de boot pe USB sau CD/DVD. Aceasta va poate ajuta sa curatati sistemul si sa il aduceti la starea initiala.

Cerinte de sistem

Daca PC-ul tau merge cu versiunea completa Windows 8.1, atunci in mod sigur este compatibil cu avast!Ai nevoie cel putin de Windows XP (cu SP2) instalat. Windows Vista, 7, 8 si chiar 8.1 sunt suportate complet (mai putin versiunile Starter sau RT) pe 32 sau 64 de biti. Un PC vechi de 10 ani cu Pentium 3, 128 MB memorie si 500MB spatiu pe disc va merge fara probleme cu avast.[ads1]

Pagina promotionala o gasim aici, completati cu datele cerute si apasati butonul *SUBMIT* in scurt timp veti primii un email care va avea atasat Avast Pro Antivirus license file, valabila pentru un an si pentru un singur pc, daca nu primiti email-ul in aproximativ o ora verificati si folderele spam, bulk sau junk.

Descarca Avast Pro Antivirus 2015 accesand acest link: https://www.avast.com/download-than….

Avast-Pro-Antivirus-2015-Free-Full-Version

 

Mai puteti incerca si Avast Internet Security 2015 – Licenta Gratis pentru 1 an

Avast Pro Antivirus 2015 – Licenta Gratis pentru 1 an
Avast Pro Antivirus 2015 – Licenta Gratis pentru 1 an
3 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. Acum 15 ani Avast free era destul de bun,dar au pierdut teren pe parcursul anilor

  2. foarte scurta perioada promotionala, eu am luat licenta doar asa ca e la promotie dar nu sunt multumit deloc de performantele acestui antivirus, nu se compara in veci cu bitdefender

  3. a luat cineva licenta?

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0