Aiseesoft Video Enhancer Gratuit

Aiseesoft Video Enhancer giveaway
$00.00 $25.00
8.4/10 (Expert Score)
Product is rated as #7 in category Video Editor

Aiseesoft Video Enhancer este unul dintre cele mai bune software de îmbunătățire video disponibile pentru utilizatorii de Windows. Vă permite să îmbunătățiți calitatea video, să măriți rezoluția video și să eliminați zgomotul de fundal din videoclip.

1

Aiseesoft Video Enhancer Gratis cu licență gratuită

Detalii promoție
Condițiile promoției:
 • Licență valabilă 1 an, pentru un singur PC.
 • Fără actualizări gratuite.
 • Fără suport tehnic gratuit.
2

Cum obținem licență gratuită pentru Aiseesoft Video Enhancer?

Instrucțiuni

Deschideți pagina promoțională, completați micul formular cu numele și adresa de e-mail:

Aiseesoft Video Enhancer Gratis

Apoi apăsați butonul ” Registrierungscode senden”, în scurt timp veți primi un mesaj în casuța de email, acesta va conține serialul pentru înregistrarea programului.

Pentru activarea programului, folositi adresa de email și licența proaspăt obținută.

Aiseesoft Video Enhancer Gratis cu licență gratuită
3

Caracteristici cheie

 • Îmbunătățirea calității video: Aiseesoft Video Enhancer poate îmbunătăți calitatea video prin eliminarea zgomotului, ajustarea luminozității și contrastului și îmbunătățirea clarității și a rezoluției.
 • Conversia formatelor video: Acest program poate converti formate video diverse, inclusiv 4K, HD, MP4, AVI, MKV, MOV, etc., pentru a fi compatibile cu dispozitivele mobile sau pentru a fi încărcate pe site-uri web.
 • Editare video: Aiseesoft Video Enhancer oferă și funcții de editare video, cum ar fi tăierea, decuparea, îmbinarea și adăugarea de filtre și efecte.
 • Stabilizare video: Programul poate stabili videoclipurile tremurate sau mișcate și poate reduce tremuratul din mână pentru a face videoclipurile mai stabile și mai clare.
 • Îmbunătățirea sunetului: Aiseesoft Video Enhancer poate îmbunătăți sunetul prin eliminarea zgomotului de fundal și prin ajustarea volumului și echilibrului audio.
 • Adăugarea de subtitrări și efecte: Programul poate adăuga subtitrări la videoclipuri și poate oferi o gamă largă de efecte și filtre pentru a îmbunătăți aspectul general al videoclipurilor.
 • Utilizare ușoară: Aiseesoft Video Enhancer este ușor de utilizat și poate fi folosit de către oricine, fără a fi necesare cunoștințe avansate în editare video.
4

Evaluările editorului și ale utilizatorilor

Adaugă evaluare
8.4Expert Score

Funcționalitate
9
Interfață
8.6
Utilizabilitate
7.6
Aiseesoft Video Enhancer Gratuit
Aiseesoft Video Enhancer Gratuit
$00.00 $25.00

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Software Giveaway
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0