Home / Windows / Securitate / Instrumente Securitate / Zemana AntiLogger – Licenta pe viata

Zemana AntiLogger – Licenta pe viata

Zemana AntiLogger – se spune ca este cel mai bun program care ne protejaza impotriva furtului de date si impotriva soft-urilor de spionaj. Probabil stiti deja Keylogger-ele, sunt softuri ce pot inregistra ceea ce scriem la tastatura. Keylogger-ele pot fi de la cele mai simple, usor depistabile pana la cele mai complexe, foarte greu de identificat. Deasemenea acestea pot exista in doua forme, software sau hardware.

Un keylogger poate inregistra caracterele introduse in documente, pe site-uri web, in motoarele de cautare, in email-uri, in softurile de mesagerie instant, in site-uri bancare (parole, adrese de email), pot face capturi de ecran pentru ferestrele deschise sau asupra intregului desktop, pot activa webcam-ul fara prmisiunea voastra, pot inregistra sunetele captate de un microfon atasat la calculatorul vostru si toate aceste informatii le poate trimite catre un server sau catre o adresa de email a celui care a initiat atacul.

Zemana AntiLogger este cel mai celebru soft creat sa ne protejeze impotriva problemelor de mai sus si o face prin criptarea intrarilor de la tastatura plus capacitatea de a depista si bloca un keylogger.

pentru a obtine licenta pe viata pentru Zemana AntiLogger Beta vizitam pagina promotionala, completam cu adresa de email si codul captcha, ca in poza de mai jos:

Zemana AntiLogger - Licenta pe viataIn ecranul imediat urmator va aparea codul de licenta plus link-ul pentru descarcarea programului:

Zemana AntiLogger Beta picMultumim domnului dragan pentru pont!

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

COVERT Pro – Licentă Gratis Pentru 1 An

COVERT Pro este conceput pentru a proteja acțiunile utilizatorului împotriva programelor de tip spyware. Acesta …

One comment

  1. Nu cred ca mai este valabila.. Chiar vroiam licenta..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*