Zemana AntiLogger – Licenta Gratis 1 an!

Zemana AntiLogger – se spune ca este cel mai bun program care ne protejaza impotriva furtului de date si impotriva soft-urilor de spionaj. Probabil stiti deja Keylogger-ele, sunt softuri ce pot inregistra ceea ce scriem la tastatura. Keylogger-ele pot fi de la cele mai simple, usor depistabile pana la cele mai complexe, foarte greu de identificat. Deasemenea acestea pot exista in doua forme, software sau hardware.

Un keylogger poate inregistra caracterele introduse in documente, pe site-uri web, in motoarele de cautare, in email-uri, in softurile de mesagerie instant, in site-uri bancare (parole, adrese de email), pot face capturi de ecran pentru ferestrele deschise sau asupra intregului desktop, pot activa webcam-ul fara prmisiunea voastra, pot inregistra sunetele captate de un microfon atasat la calculatorul vostru si toate aceste informatii le poate trimite catre un server sau catre o adresa de email a celui care a initiat atacul.

Zemana AntiLogger este cel mai celebru soft creat sa ne protejeze impotriva problemelor de mai sus si o face prin criptarea intrarilor de la tastatura plus capacitatea de a depista si bloca un keylogger.

Promotia se desfasoara pe site-ul chip.de si poate fi gasita la capatul acestui link, serialul il deschifrati usor chiar daca site-ul este in limba Germana, va puteti orient din poza de mai jos:

Installer-ul oferit de Chip, cel pe care il putem descarca de pe pagina promotionala contine si alte cateva programe, daca nu sunteti atenti va puteti trezi ca pe langa Zemana AntiLogger mai aveti instalate si alte cateva programe pe care nu le-ati dorit.

Din acest motiv daca dotiti o instalare curata descarcati direct de pe site-ul oficial accesand acest link: Zemana_AntiLogger.exe

Multumim domnului Dragan pentru pont!

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Seed4.Me VPN – Gratuit

Seed4.Me VPN – Gratuit pentru 6 luni Seed4.Me VPN este un serviciu care te ajută …

2 comments

  1. Nu cred ca mai este valabila.. Chiar vroiam licenta..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *