WonderFox DVD Ripper Pro – Licenta Gratis

WonderFox DVD Ripper este un software puternic și profesional. Este una dintre cele mai bune soluții pentru extragerea conținutului DVD-urilor la o gamă largă de formate video de masă, cum ar fi AVI, MP4, VOB, MKV, MPEG, MOV, FLV, WMV, 3GP etc. Este nevoie de aproximativ 50 de minute pentru a decodifica si transforma 100 minute DVD la AVI.

De asemenea,  detine capacitatea de a extrage diferite DVD-uri (inclusiv DVD-uri criptate) pentru popularele dispozitive media portabile, cum ar fi iPad, iPod, iPhone, Apple TV, sau dispozitive mobile bazate pe Android si cele mai populare modele BlackBerry , telefoane mobile Nokia ori console de jocuri (PSP, PS3, Xbox si Wii).

WonderFox DVD Ripper Pro – Licenta Gratis:

Promotia o gasim accesand aceasta pagina, apasam butonul albastru ”Get It Free Now”, arhiva descarcata contine kitul de instalare plus un fisier text cu serialul / licenta si intructiunile de activare.

Licenta trebuie folosita pana la data de 30 Septembrie 2017.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Zoom Player MAX 13.5 cu licenta Gratis

Zoom Player MAX 13.5 cu licenta Gratis

Zoom Player MAX 13.5 cu licenta Gratis Zoom Player MAX  este cel mai destept ;), …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *