Home / Windows / InterNet / Tv Online Romania Pe Windows si Android- Cu My WebTV

Tv Online Romania Pe Windows si Android- Cu My WebTV

Tv Online Romania Pentru Windows si Android- Cu My WebTV

Sunt multe programe sau site-uri care pretind ca ofera gratis Programe Tv Online Romanesti, insa eu m-am oprit asupra unuia din ele si pe care il consider printre cele mai bune, asta pentru ca cei care se ocupa de el au grija sa actualizeze in permanenta Stream-urile tv si radio. Pentru Pc, indiferent, fie că folosim My WebTV ori alt site sau program pentru vizionarea de Posturi Tv, trebuie sa avem instalat in prealabil urmatoarele pluginuri: SopCast, VLC si FlashPlayer, odata ce avem aceste 3 programe instalate putem viziona fara nici o restrictie aproape toate posturile tv Romanesti.

De fapt acest program este  un simplu web browser, spre deosebire de alte browsere acesta ne deschide o singură pagină web prin care avem acces la posturile TV online pe care le putem vizualiza fără necesitatea rulării lui Internet Explorer.

Descarca My WebTVhttp://mywebtv.info/download/

Pentru functionarea corecta a canalelor TV sunt necesare urmatoarele programe:

Cum putem viziona programe tv online pe tableta sau smartphone-ul nostru android?

e simplu, in primul rand trebuie sa avem instalate doua programe, este vorba de Sop to Http (Sopcast) si poate fi descarcat de aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trimarts.soptohttp si de VLC care poate fi descarcat de aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.videolan.vlc ,   vizitam pagina http://mwebtv.info, alegem postul tv dorit si atingem exemplu: ”Deschide Nick Jr in Sopcast
tv online romania android

Am facut un mic clip cu pasii necesari, in clip se poate vedea ca totul functioneaza si ca programul dorit porneste fara nici o problema:

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

WonderFox DVD Ripper Pro – Licenta Gratis

WonderFox DVD Ripper este un software puternic și profesional. Este una dintre cele mai bune …

7 comments

 1. O prostie de aplicatie/software, pacat ca e catusi de cat bine proiectat , dar e imposibil sa te bucuri de el cand apar intr-una banere cu spam si spyware, e incredibil! Mai bine platesc 1 euro sau 2 ca donatie pentru un soft mai slabut dar care-si face treaba, decat sa iau ceva gratuit care-mi distruge pc-ul. In cazul meu nu, ca cunosc asemenea spam, dar e multa lume care cauta sa vada un program romanesc online, si asta nu inseamna ca daca e gratuit trebuie sa fie cu banere spyware/spam/trojan, se poate si cu publicitate normala. Pacat!

  • Mihai B.

   mai bine intri pe pagina lor si ei de acolo link-urile sopcast, cred ca e mai sigur asa

  • alexandru

   Greșești aici, este singurul mod sa poate supraviețui acel site (aplicație) doar asa se pot câștiga bani de întreținere (hosting, domeniu etc.) dacă mai iese și ceva în plus cu atât mai bine, ai văzut ca este foarte rar momente când un canal este OFFline sau nu funcționează, asta tocmai pentru ca cei care se ocupa de el sunt își dau silința.

  • este cea mai buna metoda la ora actuala.. si sti de ce? din simplu motiv ca link-urile sopcast sunt actualizate mereu, este tot ce conteaza, deci functioneaza. asta trebuie sa stie lumea

  • hooo! tata ca nu e chiar asa, sperii lumea care nu stie :)). Eu deschid in browser si nu am avut niciodata nici o problema, am Malwarebytes Anti-Malware (cumparat).. ia auzi dom-le la el iti distruge pc-ul :)))

  • da, dupa ce inchizi cateva ferestre pop-up functioneaza bine cu puffin browser, atât pe Android cât și pe iPhone sau alt dispozitiv cu IOS 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*