Tv Online Romania Pentru Windows si Android

Tv Online Romania Pentru Windows si Android

Sunt multe programe sau site-uri care pretind ca ofera gratis Programe Tv Online Romanesti, insa eu m-am oprit asupra unuia din ele si pe care il consider printre cele mai bune, asta pentru ca cei care se ocupa de el au grija sa actualizeze in permanenta Stream-urile tv si radio. Pentru Pc, indiferent, fie că folosim My WebTV ori alt site sau program pentru vizionarea de Posturi Tv, trebuie sa avem instalat in prealabil urmatoarele pluginuri: SopCast, VLC si FlashPlayer, odata ce avem aceste 3 programe instalate putem viziona fara nici o restrictie aproape toate posturile tv Romanesti.

De fapt acest program este  un simplu web browser, spre deosebire de alte browsere acesta ne deschide o singură pagină web prin care avem acces la posturile TV online pe care le putem vizualiza fără necesitatea rulării lui Internet Explorer.

Descarca My WebTVhttp://mywebtv.info/download/

Pentru functionarea corecta a canalelor TV sunt necesare urmatoarele programe:

Tv Online Romania Pentru Windows si Android – Gratuit

Cum putem viziona programe tv online pe tableta sau smartphone-ul nostru android?

Este simplu, in primul rând trebuie sa avem instalate doua programe, este vorba de Sop to Http (Sopcast) si poate fi descarcat de aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trimarts.soptohttp si de VLC care poate fi descarcat de aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.videolan.vlc, vizităm pagina http://mwebtv.info, alegem postul tv dorit si atingem exemplu: ”Deschide Nick Jr in Sopcast
tv online romania android

Am facut un mic clip cu pasii necesari, in clip se poate vedea ca totul functionează și că programul dorit pornește fara nici o problemă:


Totusi daca ceva nu functioneaza, puteti scrie la sectiunea comentarii, poate impreuna reușim sa îi dăm de cap.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Ultra-high Pixel Camera (Paid) Gratuit

Ultra-high Pixel Camera (Paid) Gratuit Ultra-high Pixel Camera (Paid) – costul normal al aceste aplicatii …

3 comments

  1. Nick jr nu merge… Îmi zice ca e offline… 🙁

  2. evitati, sunt plini de virusi

    • Încearcă sa folosești pagina, nu programul lor. Dacă ai sopcast instalat și intri pe pagina lor.. Ai acolo „open link with sopcast”. Nu ai sa găsești TV online în care sa nu fie reclame, trebuie și ei sa mănânce o pâine de undeva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *