TrackOFF – Licenta Gratis (Instrument de confidențialitate)

TrackOFF – Licenta Gratis – Protejarea vietii private trebuie sa fie pe primul loc.

Acum, tot ceea ce faci on-line este colectat, această colecție de date este este efectuata de catre site-urile pe care intrati ori ce persoane rau-voitoare. Configurațiile browserelor de navigare nu combate aceste tehnici de urmărire, aveți nevoie de abordare stratificat de protecția a vieții private pe internet.

Trackoff software-ul va protejează identitatea  prin mascare a amprentei digitale și vă permite să ștergeți toate modulele cookie (inclusiv forme avansate de cookie-uri) și istoricul, cu un singur clic.

TrackOFF a fost conceput pentru a nu perturba experiența navigării, cum fac alte programe pentru protejarea confidențialitatii. Nu blochează script-urile care rulează, deoarece acest lucru ar putea afecta modul în care paginile sunt încărcate sau afișate, și chiar rupe anumite elemente de pagină.

Pagina promotionala o gsim accesand acest link, completati cu adresa de emai si codul promotionala, care este: AUSLOGICS6. 

 

About alexandru

alexandru
Speranta moare ultima, dar moare pana la urma

Check Also

Sticky Password Pro

Sticky Password Pro – Licenta Gratis

Sticky Password este o aplicatie de gestionare a parolei care va va permite sa controlati …

One comment

  1. http://sharewareonsale.com/s/zemana-antimalware-giveaway-coupon-sale this is a 1-computer 1-year license, for commercial or noncommercial use

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *