Home / Windows / Securitate / Instrumente Securitate / TrackOFF – Licenta Gratis (Instrument de confidențialitate)

TrackOFF – Licenta Gratis (Instrument de confidențialitate)

TrackOFF – Licenta Gratis – Protejarea vietii private trebuie sa fie pe primul loc.

Acum, tot ceea ce faci on-line este colectat, această colecție de date este este efectuata de catre site-urile pe care intrati ori ce persoane rau-voitoare. Configurațiile browserelor de navigare nu combate aceste tehnici de urmărire, aveți nevoie de abordare stratificat de protecția a vieții private pe internet.

Trackoff software-ul va protejează identitatea  prin mascare a amprentei digitale și vă permite să ștergeți toate modulele cookie (inclusiv forme avansate de cookie-uri) și istoricul, cu un singur clic.

TrackOFF a fost conceput pentru a nu perturba experiența navigării, cum fac alte programe pentru protejarea confidențialitatii. Nu blochează script-urile care rulează, deoarece acest lucru ar putea afecta modul în care paginile sunt încărcate sau afișate, și chiar rupe anumite elemente de pagină.

Pagina promotionala o gsim accesand acest link, completati cu adresa de emai si codul promotionala, care este: AUSLOGICS6. 

 

About alexandru

alexandru
Speranta moare ultima, dar moare pana la urma

Check Also

Licenta Gratis pentru Ashampoo Privacy Protector 2015

Licenta Gratis pentru Ashampoo Privacy Protector 2015

Nu va asumati nici un risc atunci cand este in joc securitatea datelor dvs. Criptati …

One comment

  1. http://sharewareonsale.com/s/zemana-antimalware-giveaway-coupon-sale this is a 1-computer 1-year license, for commercial or noncommercial use

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*