Home / Windows / Securitate / Instrumente Securitate / Sticky Password Pro 8 – Licenta Gratis
Sticky Password Pro
Sticky Password Pro

Sticky Password Pro 8 – Licenta Gratis

Sticky Password este o aplicatie de gestionare a parolei care va va permite sa controlati mai multe parole si date de contact.

Sticky Password iese in evidenta prin gestionarea parolelor dumneavoastra, oferind de asemenea o serie de functii de securitate care va vor proteja conturile cu o parola.

Sticky Password Pro poate fi controlat mai mult sau mai putin din bara de activitati. Va duceti la pictograma si alegeti Add Acount si completati jurnalul cu detalii referioare la parola in cauza. Aceasta aplicatie este destul de inteligenta si merita sa-o incercati.

Pagina promotionala o gasim aici, doar completati cu adresa de email si apasati butonul „Get my License”.

Sticky Password 8

 

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

TrackOFF – Licenta Gratis (Instrument de confidențialitate)

TrackOFF – Licenta Gratis – Protejarea vietii private trebuie sa fie pe primul loc. Acum, …

6 comments

 1. fan_steaua_anti_becali

  Am incercat mai multe softuri de acest gen si cel mai mult mi-a placut acesta. Am instalata versiune 8.0.2.43 si sunt extrem de multumit mai ales daca tin cont ca am diverse id-uri pe diverse situri. De multe ori uitam parolele si eram nevoit sa-mi fac alt cont. 🙂 Sper ca firma producatoare sa mai strecoare la promotie o versiune in luna aprilie 2016 pentru a mai putea beneficia de o licenta.

 2. Păi nu prea dibuiesc cum să iei licența aia pentru un an.

 3. Bag sama că e cam ciochie aci pe la voi

  • Mihai B.

   Dupa ce ai dat click pe link-ul de la pagina promotionala o sa vezi ca iti apare scris mare ”This giveaway has ended!”, sa sti ca asta e semn rau, inseamna ca promotia sa incheiat.

 4. fan_steaua_anti_becali

  Nu va mai usurati atat pe voi, promotia e valabila, e moca. Sa-i multumim adminului ca ne face o favoare.

  • fan_steaua_anti_becali

   Nu va mai usurati atat pe voi, promotia e valabila, e moca. Sa-i multumim adminului ca ne face o favoare. Doar 90 de licente luate din 900. E loc pentru toata lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*