SoftMaker Office 2012 cu Elegant Handwriting Fonts Licenta Gratis

SoftMaker Office – Când vine vorba de programe de birou, oamenii de multe ori se gandesc la standardul Microsoft Office, dar există multe alternative ieftine sau chiar gratuite. SoftMaker este una dintre cele mai bune alternative, deoarece este foarte similar cu edițiile mai vechi ale MS Office, înainte de introducerea a ribbon UI, poate deschide si edita orice document in formatele Word, PowerPoint și Excel, inclusiv cele mai noi care au x in extensie.

SoftMaker Office este capabil sa manipuleze documente protejate cu parolă, acesta este un plus fata de celelalte suite de pe piață care nu oferă suport pentru documente criptate. Programul este compact, setup-ul este de aproximativ 100 MB. Pachetele includ toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a crea documente profesionale, inclusiv tabele, fonturi, arte, imagini, layout-ul, teme, grafice, text personalizat, și așa mai departe.

Promotia o gasim accesand acesta pagina, faceti click pe link-ul  ”Download for free” si urmati instructiunile.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

VivPDF Standard v3.0.1 – Licenta Gratis

VivPDF Standard – Licenta Gratis Documentele PDF a fost greu de editat înainte. Cu toate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *