Paragon Backup & Recovery 16 – Licenta Gratis

Paragon Backup and Recovery 16 este o soluție completă și simplă pentru backup și recuperare date pentru a securiza computerele desktop și laptop-urile Windows. Salvează rapid fișierele și directoarele dvs., sistemul de operare sau chiar întreg hard disk-ul pe orice mediu de stocare dorit.

Asigură protecția sistemului dvs. și a datelor prețioase, iar datele pot fi recuperate în caz de nevoie! Acum suportă cele mai noi standarde HDD!

Caracteristici cheie și noi opțiuni:

 • Suport pentru cele mai noi standarde HDD. Bucurați-vă de suport pentru AFD (Drive în Format Avansat), sectoare hard disk 2TB+ și non-512B.
 • Corector de butare. O utilitate redutabilă care recuperează abilitatea de pornire sistemul de operare.
 • Recuperare selectivă a datelor. Extrage fișiere si directoare individual dintr-o arhivă fără a recupera toată imaginea.
 • Folosiți instrumentul Restore Wizard și selectați fișierele pe care doriți să le recuperți.
 • Aliniere a partițiilor pentru un proces sigur. Alinierea partițiilor în timpul procesului de recuperare a datelor pe un nou hard disk pentru a asigura că nu există pierderi în cazul alinierii incorecte a partiției.
 • Opțiune inteligentă de backup. Salvează în siguranță date prețioase fără să fie nevoie de o configurare suplimentară
 • Backup criptat. Pentru a evita accesul neautorizat la fișierele salvate, le puteți cripta cu ușurință în procesul de backup.

Pagina promotionala o gasim accesand acest linkDownload the brandnew Backup & Recovery 16 for free
Download the brandnew Backup & Recovery 16 for free

Cum obtinem Serialul gratuit?

Pasul 1: Descărcați și instalați software-ul!

Notă: După instalare vi se va cere să introduceți un număr de serie, sau sa va conectati prin intermediul unui cont MyParagon. De asemenea, aveți posibilitatea de a crea un nou cont în cazul în care nu sunteți încă inregistrat.

Autentificati-va cu contul dvs. MyParagon sau creați unul nou. Veți primi un număr de serie ( serial key) gratuit dupa logare cu succes.

Pasul 2: În cazul în care nu aveți un cont MyParagon, faceți clic pe „Creați un cont” și completați formularul.
Pasul 3: VeȚI primi un e-mail de confirmare. Acest e-mail conține un link pentru a seta parola personală.

Promotie valabila pana la data de 1 Decembrie 2016.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

SoftOrbits Flash Drive Recovery Licenta Gratis

 SoftOrbits Flash Drive Recovery Licenta Gratis Recuperați datele pierdute de pe unități flash și carduri …

5 comments

 1. Dar nu apare link de accesare.Poate reusesti sal pui chiar miar trebui acest program sa recuperez citeva filme sterse.

 2. Daca ai reinstalat windows-ul , mai gaseste ceva ? Daca nu , pun si eu o intrebare : Gasesc un astfel de program free sau open source ?

  • alexandru

   Salut!
   vad ca in descriere nu zice nimic de salvarea copiei de siguranta in cloud. Doar acele programe care iti salveaza imaginea cu back-up-ul pe un server (vezi acronis) doar atunci poti descarca si restaura imaginea.
   Sau, majoritatea programelor iti ofera posibilitatea de a crea unitati de stocare bootabile (cd/dvd, stick-uri de memorie sau hdd-uri portabile iar im momentul dezastrului doar restaurezi imaginea si ai totul ca in momentul creării ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *