O&O DiskImage v11 Professional – Licenta / Serial Gratis

O&O DiskImage v11 Professional – Licenta / Serial Gratis – salveaza datele si protejaza sistemul de eventualele dezastre

Indiferent ca folositi Pc-ul acasa sau la servici, siguranta datelor este putin neglijata, pe principiul ”mie nu mi se poate intampla”. Din pacate de multe ori nu functioneaza aceasta regula. O & O DiskImage Professional Edition este o solutie completa si accesibila pentru back-up-ul datelor, care ofera protectie de incredere. O & O DiskImage Pro va permite ca creati copii de siguranta al intregului pc, al partitiilor sau al fisierelor in parte.

O&O DiskImage v11 Professional – Licenta / Serial Gratis

Pagina promotionala o gasim accesand acest link, completati cu adresa de email si apasati butonul verde ”Kostenlose Lizenz anfordern”.

O&O DiskImage v10.5 Professional – Licenta / Serial Gratis

Pentru a beneficia de această promoție trebuie sa vizităm pagina promoțională , completăm cu adresa de email și apăsăm butonul Verde ”Kostenlose Lizenz anfordern”

In scurt timp sa sosi un email cu un link pe care va trebui să îl accesați pentru a confirma adresa de email, abia al doilea email va conține serialul, link-ul de download și intrucțiunile de înregistrare.

DescarcaO&O DiskImage v.10.5 Professional 

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

O&O AutoBackup 6 Pro Edition – Gratis

Backup și sincronizare automata a fișierelelor și folderelor O & O AutoBackup 6 va crea …

5 comments

 1. florin popica

  eu nu inteleg cum functioneaza acest program,ami face imagine la partitia c sa spunem,acea imagine va avea probabil 30 gb,ce fac cu imaginea si cum o folosesc?

 2. e un program pentru back-ul, daca faci copie partitiei c, cand vei avea necazuri vei putea restaura acel back-up al partitiei respective, asa si cu fisiere , setari, etc.

 3. florin popica

  daca windows crapa numai sistem recovery mai functioneaza,atunci eu cum pot folosii acesta imagine?

 4. florin popica

  sistem recovery mai functioneaza folosind discul de windows

 5. Se foloseste o imagine bootabila facuta in prealabil cu acest program (live cd), ceva in genul asta: https://www.youtube.com/watch?v=kGg0ZAuApOY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *