MocaSoft – ANDROID App

Mocasoft.ro are acum aplicație pentru dispozitivele cu Android. De obicei promoțiile cu reducere 100% se desfășoară pe perioade scurte de timp, probabil și sa întâmplat să vezi prea târziu o promoție și să ratezi șansa de a economisi niște bani. Aplicația MocaSoft pentru Android vine acum cu Push notification pentru a nu mai rata nici o promoție, dar sa le luam pe rând:

1. Push notification (acum nu mai ratezi nici o promoție);
2. Adaugă comentarii (interacționează cu ceilalți membrii);
3. Împărtașește articolele care ți-au placut cu prietenii. Toate aplicațiile instalate pe smartphone pot fi utilizate pentru a partaja;
4. Citiți articole offline. Sistemul nostru inteligent de memorie cache îți permite să consulți toate posturile deschise anterior fără conexiune la internet.
Descarca aplicatia din Magazin Play

Get on Google Play</a></p></div></div></div><!-- .widget /--><div id=

O notă bună în Magazin Play ne-ar ajuta să vă oferim în continuare informații de calitate. 🙂

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

BimBa: Smart Kid-in-Car Alerts – Gratuit

BimBa: Smart Kid-in-Car Alerts – Gratuit BimBa: Smart Kid-in-Car Alerts – Supravegherea parentală a copiilor, …

One comment

  1. Foarte utila aplicatia,multumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *