Mass Effect 2 Gratuit

Incepand de astazi, in cadrul programului promotional “On the House” este oferit jocul Mass Effect 2 standard edition prin Origin. Deoarece este o ediție standard nu include nici un DLC .

Utilizatori interesati de a revendica o copie gratuita a acestui joc, accesați această pagină promotionala, apoi conectați-vă la contul dvs.

EA și apăsați pe butonul „add game to library„, jocul va fi disponibil permanent în biblioteca dvs. Origin, chiar si dupa ce promotia sa incheiat.

Una dintre cele mai tari facilitati este ca acest joc permite importarea fisierelor de salvare caracterelor jucate în Mass Effect 1 si asa veti putea continua aventura din prima parte.

După evenimentele din primul joc, nava Normandy este atacată de o navă neidentificată iar comandantul Shepard este ucis. Corpul lui este recuperat și este readus la viață de Cerberus, o organizație al cărei unic scop este supremația umanității în galaxie.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

FORTNITE BATTLE ROYALE – Gratis

FORTNITE BATTLE ROYALE – Gratis Modul Fortnight Battle Royale va fi fidisponibil gratuit, promotia va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *