Jocuri Gratuite pentru VR

Daca detineti echipament pentru realitate virtuala probabil sunteti in cautare de jocuri interesante compatibile. Cele mai multe jocuri de acest gen sunt cu bani, navigand pe intinsul web am gasit 3 jocuri interesante care sper sa va placa. Beneficiind de aceste promotii veti economisi 14.37 lei 🙂

Primul din ele se numeste VR Knight – Fight with dragon, proaspat lansat in magazin play, veți deveni un cavaler în Evul Mediu. Veți vedea cladiri frumoase ca reale. Puteți juca dart cu oameni, puteți ieși din cameră și puteți lupta cu alți cavaleri. Când învingeți toți cavalerii, puteți încerca să-l provocați pe dragon!
Jocul il puteti descarca din Magazin Play accesand acest link – promotia se incheie in 2 zile, dupa aceasta perioada jocul va costa 4.79 lei

Jocul 2 se numeste VR Shark. Este un joc de platformă mobilă VR (Trebuie să purtați ochelari VR ca Google Cardboard pentru a juca acest joc). În joc, vei fi transformat într-un mare rechin alb în lumea subacvatică, poți vâna și ucide ca un adevărat rechin. Dar nu ești invincibil, poți deveni, de asemenea, o pradă, un vanat, care va fi o experiență interesanta fără precedent! Zona de joc este foarte mare.

Jocul il puteti descarca accesand aceasta pagina promotionala – promotie valabila 2 zile, dupa aceasta perioada jocul va costa 4.79 lei

Jocul 3 se numeste VR Star Pro, Acest joc îți poate aduce experiența liniștii și frumuseții cerului înstelat. Ai visat vreo data cum constelatiile sunt reala, au viata? Ai visat vreo data că vor deveni animale adevărate? Este real acum în VR Star.

Jocul il descarcati accesand aceasta pagina promotionala – promotie valabila 2 zile, dupa aceasta perioada jocul va costa 4.79 lei.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Riptide GP2 – Joc Full Android & IOS

Riptide GP2 este acum gratuit, costul normal al acestui joc este de 7.99 lei, insa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *