IM-Magic Partition Resizer Pro – Licenta Gratis pe viata

IM-Magic Partition Resizer Pro este un manager de partiție, fiind capabil sa partitioneze hdd-ul fără a reformata diskul și fără să trebuiasca să mutați date de dimensiuni mari dintr-un loc într-altul. Partition Resizer Pro dezvoltat de IM-Magic Inc. este 100% sigur pentru redimensionarea și redistribuirea spațiului pe hard disk, dispunând de o interfață intuitivă, functioneaza pe Windows Vista, XP, 7, 8, 10 si Windows 2000.

Pe aceasta pagina promotionala gasim serialul pentru inregistrarea programului plus link-ul de download.

Notă: Gestionarea partiție poate fi periculoasă și poate cauza probleme mai ales daca nu stii prea multe despre modul în care funcționează Windows și instrumentul de redimensionare a prtitiei. Vă recomandăm cu tărie sa creati o copie de siguranta in caz ca ceva nu functioneaza cum trebuie
După înregistrare, versiunea completă va rămâne pe durata nelimitata.

Codul este gratuit pentru utilizare nelimitată.

Promotia este valabila pana la data de 9 aprilie ceea ce inseamna ca trebuie sa inregistrati programul pana la aceasta data

inca o promotie se desfasoara zilele acestea. Pagina promotionala o gasim aici, descarcam arhiva care contine kitul de instalare plus serialul apasand butonul ”Get It Free” .

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Driver Easy Pro 5 Licenta Gratis

Driver Easy Pro 5 – Licenta Gratis pentru 1 an. Găsirea manuală a driverelor pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *