Heimdal PRO – Licenta Gratis

Heimdal PRO – Licenta Gratis

Heimdal este o aplicaţie software creată pentru a te proteja atunci când eşti online. Nu este un software destinat să îţi înlocuiască antivirusul şi/sau firewall-ul, ci mai degrabă să completeze aceste produse de securitate.

Heimdal lucrează proactiv pentru a vă proteja sistemului:

Heimdal Free: este versiunea gratuită a Heimdal. Ea îţi scanează calculatorul pentru aplicaţii provenite din terţe părţi ce sunt cunoscute pentru vulnerabilităţile lor de securitate. Dacă sunt identificate actualizări noi, Heimdal actualizează aceste programe în mod automat.
Heimdal Pro: este versiunea comercială pentru utilizatorii obişnuiţi şi pentru companiile mici. Pe lângă actualizarea automată a aplicaţiilor vulnerabile, el mai oferă şi:
Analizarea comportamentului software-ului instalat pe calculator, pentru a detecta orice tip de malware care încearcă să fure date şi informaţii financiare. Dacă astfel de programe sunt detectate, Heimdal Pro blochează comunicarea dintre calculatorul tău şi serverele controlate de hackeri.
Scanarea traficului HTTP, cu scopul de a te proteja de atacurile „zero hour” şi de saiturile maliţioase.

Heimdal PRO – Licenta Gratis:

Pagina promotionala o gasim accesand acest link, licenta este valabila 6 luni, sau trial extins 2 luni.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Sticky Password Pro

Sticky Password Pro – Licenta Gratis

Sticky Password este o aplicatie de gestionare a parolei care va va permite sa controlati …

6 comments

  1. Foarte bun site-ul tau !

  2. Nu cred ca mai este valabila oferta…

  3. shadow defender lifetime license you get free updetes link http://sharewareonsale.com/s/shadow-defender-sale#details functioneaza

  4. Pacat ca licenta este valida numai 6 luni 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *