Glary Utilities Professional Edition v5.82 – Licenta Gratis 1 An

Glary Utilities Pro– este un program all-in one de instrumente pentru personalizarea, curățarea și optimizarea a sistemului de operare Windows. Software-ul conține un set de instrumente de control prin calculator, optimizarea de memorie și registru, programe de dezinstalarea și de a restabili de fișiere. Glary Utilities vă permite să împărți și fuziona fișiere mari, cripta și decripta datele, căuta fișiere duplicat, șterge complitly fișiere, etc Software-ul este stabil și de performanță și, de asemenea, are o interfață simplă și ușor de utilizat.

Caracteristici cheie ale acestui program:

  • Curățare automată în background (Optimizează/Curăță/Mărește viteza de lucru a calculatorului)
  • Protecție a confidențialității și securității calculatorului
  • Blocheză spyware/trojans/adware…etc
  • Repară erorile aplicațiilor
  • Are o interfață simplă, rapidă și prietenoasă Disponibil și în limba română

Pentru a beneficia de Glary Utilities Professional Edition 5 (in momentul de fata a ajuns la versiunea 5.7.1) cu licenta full pentru 1 an, trebuie sa vizitam pagina promotionala si completam cu adresa de email ca in poza de mai jos

Instantaneu va sosi un email de la <noreply@glarysoft.com> cu serialul pentru inregitrarea programului.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

O&O Defrag Pro 19 – Licenta Gratis

O&O Defrag Pro 19 – Licenta Gratis cadou O&O Defrag Professional Edition este un program …

3 comments

  1. inca e valabila oferta. uninstaler-ul nu are functie de scanare gunoaie

  2. Cum se poate sa instalezi daca nu este un link sau cum se poate descarca nu am probat vreau sa vad si daca se poate pentru configurarea DVR pe telefon !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *