F-Secure Freedome VPN Abonament Gratis pentru 1 an [iOS & Android]

F-Secure Freedome VPN ofera protectie malware, serviciu anti-urmarire si VPN pentru criptarea conexiunii. Aceasta aplicatie ofera o conexiune securizata chiar si atunci cand este utilizata o retea Wi-Fi publica si permite navigarea anonima pentru a preveni accesul la informatiile personale.

F-Secure Freedome VPN este gratis pentru incercare o săptămână. După aceea, el are un pret de 4.99 dolari pe lună sau 29.99 dolari per abonament anual. Dar, ca parte a ofertei promoționale, puteți obține F-Secure Freedome VPN 1 an (12 luni) de abonament gratuit.

F-Secure Freedome VPN Abonament Gratis pentru 1 an [iOS & Android]

Iata cum il putem avea GRATIS pentru un an, utilizatorii Android, descărca aplicația Freedome VPN de la Google Play Store, utilizatorii iOS poate descărca de pe App Store. După instalarea aplicației, deschideți-l și atingeti „Have a code?”, Apoi utilizați codul promoțional k4kc4m pentru deblocarea celor 12 luni gratiute din promotie.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Ultra-high Pixel Camera (Paid) Gratuit

Ultra-high Pixel Camera (Paid) Gratuit Ultra-high Pixel Camera (Paid) – costul normal al aceste aplicatii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *