EaseUS Data Recovery Wizard Pro – Licenta Gratis

EaseUS Data Recovery Wizard Professional Edition / Licenta Gratis 

EASEUS Data Recovery Wizard Professional, cel mai puternic și complet program de recuperare al datelor sterse, se aplică în orice situație pierderi de date: datele au fost pierdute din cauza unui atac de virus , unitatea a fost formatata, o pană de curent a provocat un accident de sistem, fișierele au fost pierdute din cauza unei defecțiuni de software, dosare au fost șterse accidenta, etc.

Giveaway EaseUS Data Recovery Wizard Pro

Pretul normal pentru EASEUS Data Recovery Wizard Professional este de $89.95, dar acum il putem avea gratis, tot ce trebuie sa facem este sa vizitam pagina promotionala sau aici in urmatoarele 24 de ore.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

O&O AutoBackup 6 Pro Edition – Gratis

Backup și sincronizare automata a fișierelelor și folderelor O & O AutoBackup 6 va crea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *