DriverMax PRO – Licență Gratis Pentru 1 An

DriverMax Pro vă permite să actualizați toate componentele hardware doar cu un singur clic, păstrând in permanența driverele PC-ului dvs. mereu actualizate.

Actualizarea driverelor nu este doar o parte importantă a întreținerii PC-ului, dar, de asemenea, un tratament de prima linie pentru probleme de hardware și un mod sigur de creșterea a stabilității și performanței computerului. În timp ce acest proces ar putea fi riscant și frustrant, dacă se face manual.

DriverMax PRO este un program care descărca și actualizeaza driverele în mod automat, cu doar un singur clic. Aceasta va salva timp si  muncă, cum ar fi gasirea drivere disponibile, actualizarea, descărcarea și instalarea lor.

DriverMax detectează driverele vechi și cu probleme, pentru care sunt disponibile actualizări, creează un punct de restaurare înainte de a actualiza driver-ul sau driverele necesare., pentru ca, in cazul ca ceva nu merge bine sa puteti restabilii sistemul. Aplicația este disponibilă atat freeware cât si versiunea pro, platită.

 

DriverMax versiunea gratuită vă permite să descărcați două actualizări pe zi, astfel încât pentru a ocoli această limită aveți nevoie de DriverMax PRO ($ 29.8 / an), Cu contul Pro puteți descărca și actualiza un număr nelimitat de drivere simultan

Altele caracteristici pro include: actualizeaza doar driverele semnate, instaleaza drivere automat, verifica driverele in fiecare ora, plus asistență pentru clienți.

DriveMax Pro oferă actualizări de la aproape toți producătorii, nu numai că oferă actualizări de drivere, dar, de asemenea, vă permite restaurarea driverelor după reinstalarea Windows.

DriverMax PRO – Licență Gratis Pentru 1 An

Pentru a obtine o licență Gratuită, trebuie sa vizitați pagina promoțională  și să completați micul formular cu numele, prenumele, adresa de email și bineînțeles ”I am not a robot”.


Verificați căsuța de email, veți avea un email de la “noreply@drivermax.de” cu serialul pentru înregistrarea programului, daca nu este in inbox verificați și folderul spam.

Promoția este valabilă pentru o perioada foarte scurta de timp. Daca primiți mesajul de licență invalidă, asigurați-vă că există o cratimă după „DMX” în numărul de serie (de exemplu: DMX-576-87X-9B51).

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Driver Easy Pro 5 Licenta Gratis

Driver Easy Pro 5 – Licenta Gratis pentru 1 an. Găsirea manuală a driverelor pentru …

4 comments

  1. Nu merge. Imi da ca pagina nu exista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *