Descarca novaPDF 8.8 Lite Cu Licenta Gratis (promotie limitata)

novaPDF este o imprimantă virtuală pentru Windows care vă permite să creați cu ușurință fișiere standard PDF (permit căutarea de text și opțional, conforme cu standardul PDF / A).

Niciodată nu a fost mai ușor să tipăriți în format PDF pentru că acum pur și simplu deschideți documentul, dați clic pe butonul „Tipăreşte” și selectați novaPDF ca și imprimantă pentru a genera PDF-ul. Încercați-l acum și veți vedea cât de ușor este să creați PDF-uri

Puteți folosi novaPDF pentru a tipări PDF-uri imediat după ce aceasta a fost instalată fără a mai fi nevoie să configurați nimic. Înafară de faptul că este foarte ușor să creați PDF-uri, novaPDF conține și o multitudine de avantaje:

  • Marcajele de document sunt detectate și incluse în PDF-ul rezultat
  • PDF-urile pot conține legături active
  • Imprimanta virtuală poate fi instalată și folosită ca și imprimantă de rețea
  • Puteți adăuga filigran de text și/sau imagini în PDF
  • Aveți posibilitatea de a proteja PDF-ul cu parolă sau să restricționați copierea de informație din PDF
  • Puteți suprapune și/sau îmbina mai multe fișiere PDF
  • Se pot crea fișiere PDF optimizate pentru web

Pentru a obtine novaPDF 8 cu  licenta gratis trebuie doar sa vizitam pagina  pagina promotionala si sa completam cu datele cerute in micul formular, serialul impreuna cu instructiunile de activare va fi trimis pe adresa de email mentionata in formular.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

FlipHTML5 Platinum Plan Gratuit Windows&Mac

FlipHTML5 – Platinum Plan Gratuit pentru 3 luni, atât pentru Windows cât și pentru Mac OS. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *