AVG Internet Security 2016 cu licenta GRATUITA pentru 1 an

Protejaza sistemul windows de amenintarile online dar nu numai, o arma foarte eficienta impotriva virusilor, programelor de tip spyware, worms, etc.. in plus de asta accelereaza viteza sistemului de operare
Unele produse de securitate incetinesc PC-ul. AVG Internet Security Edition 2016 accelereaza viteza de operare a sistemului prin: pornirea mai rapida a sistemului, suport pentru Flash şi video HD, accelerearea download-ului de fisiere de mari dimensiuni.

AVG Accelerator accelereaza descarcarea fisierelor si minimizeaza timpul de asteptare la incarcare a materialelor postate pe YouTube. AVG Accelerator ca si componenta a Internet Security Edition 2012 este activat ca o setare implicita atunci cand sistemul este pornit.
AVG System Tools monitorizeaza si permite utilizatorului sa inchica aplicatiile care pornesc automat odata cu pornirea Sistemului de Operare. In plus, optiunea System Monitor ofera informatii despre toate procesele care ruleaza. Pentru mai mult vizitati pagina oficiala

AVG Internet Security 2016 este disponibil în mod normal, la pretul de 51.99 dolari pentru un 1 an – 1 serial / licență pentru un PC. Daca va trebuie mai mult de 30 de zile pentru a testa AVG Internet Security 2016 iata ca exista o oferta prin care puteti avea acesta suita de securitate trial timp de 1 an de zile,

Descarcati versiunea platita de aici: http://www.avg.com/gb-en/download.prd-isc?ECID=af:cj (nu trial) si inregistrati-l cu acest serial> (IBY9X-ESYXT-W4BZQ-QI4WX-A9LI7-INRS3), licenta e valabila 1 an.

Serialul este din promotia AVG Internet Security 2014 Huawei care este încă valabila, Din moment ce toate Serialele (licentele)AVG 2014 pot fi utilizate pentru a activa si AVG 2015 si avg 2016 , aveți posibilitatea să utilizați licența promotionala Huawei pentru a activa versiunea “plătita” de AVG Internet Security 2016 pentru mai mult de 1 an (375 de zile).

AVG Internet Security 2014 cu licenta GRATUITA_full

 

Aici avem si dovada:

avg

Promotie de craciun, vizitati pagina promotionala si descarcati installer-ul de la chip. 

Pentru sistem pe 32-bit (x86): download.avg.com/x86_744.exe

Pentru sistem pe 64-bit (x64):download.avg.com/x64_743.exe

 

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Steganos Online Shield Vpn – Gratuit pentru 1 an

Steganos Online Shield 365 este un software simplu și eficient VPN / proxy-Anonymizer cu servere …

9 comments

  1. nu merge instalat

  2. nu inteleg ce se intimpla cu el,l-am instalat si tot ce am descarcat,absolut tot ami spunea ca e virusat si al stergea,a mai patit cineva asa ceva cu el?

    • alexandru

      Eu am patit odata ceva asemanator, dar nu cu avg, aveam avira si axact cum spui si tu, indirefent ce descarcam le vedea ca fiind fisiere virusate, am dat o scanare cu Malwarebytes Anti-Malware si a gasit o gasca de virusi.. nu am avut baza ca devirusarea sa va face complet asa ca am reistalat windows-ul.

  3. mercy fratioare chiar a mers se pare ca promotia mai era valabila ma gandeam ca nu o sa mearga dat fiind ca eu am windows 8.1 dar mia mers fara prob 🙂

  4. eu cred ca nu stiti sa il instalati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *