Home / Windows / Back-up & Recuperare / Ashampoo Backup 2016 Licenta Gratis
Ashampoo Backup 2016 Licenta Gratis
Ashampoo Backup 2016 Licenta Gratis

Ashampoo Backup 2016 Licenta Gratis

Dacă ai stat vreodată în fața unui ecran negru, deoarece Windows-ul a refuzat să pornească? atunci intelegi valoare unui back-up. 

Ashampoo Backup are tot ce ai nevoie pentru a creea copii de siguranta a fisierelor, partitiilor sau chiar a intregulil HDD. Copiile de rezervă pot fi ușor restaurate de pe resurse speciale de urgenta ( CD / DVD / BD) vă ajută să vă recuperați sistemul în eventualitatea unui eșec total. Copiile de rezervă sunt actualizate în mod automat cu maxim de compresie pentru a economisi spațiu. Puteți întrerupe oricând procesul de backup și să-l continue chiar și după repornirea sistemului. Odată activat, toate copiile de rezervă sunt create în întregime automat în fundal și se opreste automat pentru a se evita încetinirea sistemului ori de câte ori aveți nevoie de întreaga putere a aparatului.

Pentru a obtine serialul trebuie sa accesam aceasta pagina (este necesar un cont Ashampoo), completati cu datele necesare si urmatii pasii indicati.

Ashampoo Backup 2016 Licenta Gratis full

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Acronis True Image 2017 BootCD – Licență Gratis

Acronis True Image este intradevar un instrument uimitor cu ajutorul caruia puteti crea crearea copii de siguranta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*