Home / Mobile / Android / AMC Security Pro Android App – Licență Gratis

AMC Security Pro Android App – Licență Gratis

AMC Security Pro de la IObit este un protector all-in-one și booster pentru telefonul Android, o licenta pentru aceasta aplicatie costa $ 19,99 pentru 1 an, dar această ofertă limitată în timp oferă licență premium gratuit.

AMC Security Pro nu numai că protejează dispozitivul Android impotriva programelor malware și a altor amenințări de securitate, aplicatia functioneza ca si un bun program de intretinere, elibereaza spatiul stergand resturile ramase din navigarea pe internet sau ramase de la alte aplicatii, prelungeste viata bateriei, inchide sarcini inutile, dezinstaleaza aplicații nedorite, blocheaza apeluri si SMS-uri.

Această aplicație se concentrează în principal, de securitate a telefonului Android, pentru a securiza dispozitivul ofera un scanner antivirus, modulul anti-phishing, modulul anti-furt, securizeaza navigarea pe web, securizeaza platile online.

Cod de licenta gratis pentru 1 An.

Pentru a obtine licenta gratuita pentru un an trebuie sa vizitam aceasta pagina promotionala si apasam butonul  “Get Activation Code”, intr-o caseta mica va aparea codul pentru inregistrare.

Cum codul premium este aceeași pentru toți utilizatorii, puteți descărca pur și simplu aplicația AMC Security app from Google Play, lansați aplicația și apăsați situat în partea din stânga sus a ecranului principal, apoi apăsați pe opțiunea „Introduceți codul” și introduceți codul premium APKPUREPREMIUMB8 – apăsați butonul OK.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

BitDefender Mobile Security & Antivirus pentru Android Descarca Gratuit Licenta/Serial 6 Luni

Promotiile BitDefender se tin lant in vara asta, de aceasta daca avem BitDefender Mobile Security si Antivirus pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*