AMC Security Pro Android App – Licență Gratis

AMC Security Pro de la IObit este un protector all-in-one și booster pentru telefonul Android, o licenta pentru aceasta aplicatie costa $ 19,99 pentru 1 an, dar această ofertă limitată în timp oferă licență premium gratuit.

AMC Security Pro nu numai că protejează dispozitivul Android impotriva programelor malware și a altor amenințări de securitate, aplicatia functioneza ca si un bun program de intretinere, elibereaza spatiul stergand resturile ramase din navigarea pe internet sau ramase de la alte aplicatii, prelungeste viata bateriei, inchide sarcini inutile, dezinstaleaza aplicații nedorite, blocheaza apeluri si SMS-uri.

Această aplicație se concentrează în principal, de securitate a telefonului Android, pentru a securiza dispozitivul ofera un scanner antivirus, modulul anti-phishing, modulul anti-furt, securizeaza navigarea pe web, securizeaza platile online.

Cod de licenta gratis pentru 3 Luni

Promotia se desfasoara pe site-ul de socializare facebook, pentru a obtine licenta gratuit, valabila 3 luni trebuie sa vizitam aceasta pagina promotionala, sa apasam butonul like si sa distribuim.

Cum codul premium este aceeași pentru toți utilizatorii, puteți descărca pur și simplu aplicația AMC Security app din Google Play, lansați aplicația și apăsați situat în partea din stânga sus a ecranului principal, apoi apăsați pe opțiunea „Introduceți codul” și introduceți codul premium AMCMARCHFBEVNTB8 – apăsați butonul OK.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Graby – Icon Pack Gratuit (Android)

Graby – Icon Pack – pachetul de pictograme pentru Android este acum oferit gratuit in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *