Aiseesoft Screen Recorder – Inregistreaza Activitatea De pe Descktop

Aiseesoft Screen Recorder vă permite să înregistrați activitatea de pe desktop. Este posibil să doriți înregistrarea activitatii desktop-ului din mai multe motive. Cei mai mulți utilizatori fac pentru a crea demonstrații, prezentări sau să-și arate abilitățile lor de gameri.

Nu există nici o interfață reală a programului în schimb acesta dispune de o bară de instrumente plutitoare și un chenar roșu care indică zona curenta selectată pentru înregistrare. În bara de instrumente arată sursa de înregistrare audio, zona selectata pentru înregistrare, setările, durata și butonul de înregistrare. Sursa audio poate fi sistem sau un microfon sau ambele – puteți adăuga propria narațiune prin microfon.

Pagina promotionala o gasim accesand aceasta pagina, completam cu numele de utilizator si o adresa valida de email apoi apasam butonul „Registrieren”.

 

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

SoftOrbits Photo Editor Gratuit

SoftOrbits Photo Editor vă ajută să selectați și să eliminați obiecte nedorite, să îmbunătățiți fotografiile …

One comment

  1. Thank you very much!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *