Abelssoft Undeleter 2016 Pro – Licenta Gratis

Abelssoft Undeleter 2016 Pro este un instrument pentru recuperarea fișierelor șterse din greșeală. Cu ajutorul acestui instrument puteți recupera datele din coșul de gunoi și, mai important, datele șterse care nu se mai afla in cosul de gunoi.

Un singur click de mouse grăbit la momentul nepotrivit și instantaneu puteti pierde fisiere importante, asa ca Abelssoft Undeleter vine in ajutorul vostru si va ofera posibilitatea de a recupera aceste fisiere.

Promotia se desfasoara pentru o perioada scurta de timp asa ca cine e interesat de acest soft, trebuie sa intre pe pagina promotionala, si sa il descarce accesand link-ul din josul pagini.
Sau il puteti descarca direct daca faceti click pe acest link, sau alternativ aici.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

O&O AutoBackup 6 Pro Edition – Gratis

Backup și sincronizare automata a fișierelelor și folderelor O & O AutoBackup 6 va crea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *